Academia Afrodita in Slovenia

"Aici voi reveni in fiecare an"cu aceste cuvinte au pornit cele 40 de cosmeticiene spre orasul pitoresc Rogasca Slatina din Slovenia,orasul „natal” al brandului Afrodita. Profesionalism la nivel inalt si o atmosfera familiala-cu aceste cuvinte as putea caracteriza zilele petrecute impreuna,unde a fost invitata si redactia noastra.

Retete inovative

In cadrul trainingurilor interactive de business si profesionale trainerii internationali au prezentat cele mai eficiente retete si modalitati de functionare a unui salon.Profesionistii au avut posibilitatea de a face cunostinta cu cele mai noi metode si tehnici de amenajare a unui salon nou.

Tot atunci au avut posibilitatea sa invete cum poate deveni un salon foarte atractiv pentru clienti. Creearea paletei de servicii-aceasta tema a fost una dintre cele mai importante teme din cadrul trainingului.Au invatat cum sa introduca un tratament nou pe lista serviciilor si cum.sa vanda servicii noi.

Vanzarea produselor home care stategiile de marketing prin care acestea se pot vinde cat mai eficient a fost una dintre temele principale ale trainingului.

Tratamentele Win-up lift

Linia noua de produse Win-up lift a fost prezentat participantilor foarte detaliat la trainingul de toerie,iar mai tarziu fiecare participant a avut posibilitatea de a invata technicile de tratament si masaj cu ajutorul trainerilor internationali la trainigul de practica.

Strategia anti celulita

Aceasta zi a fost adresata in totalitate noilor tehnici si produse.

Cele patru zile petrecute impreuna au fost speciale pentru toti participantii,deoarece voia buna si locatia unica au dat vraja evenimentului.

In timpul liber participantii au vizitat  orasul istoric;Centru Afrodita, iar seara au  degustat vinurile renumite din zona.

In concluzie:”aceste zile pentrecute impreuna au fost foarte eficiente si pline de profesionalim,tot atunci am realizat, ca este foarte bine sa apartii de familia Afrodita”

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail