CooLifting – trei tratamente spectaculoase, rapide si non-invasive, disponibile printr-un sistem revolutionar

CooLifting este cel mai spectaculos si rapid tratament ‘face lifting’ care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge urmele a 10 ani.

Este un sistem patentat, revolutionar, non-invaziv, care in doar  5 minute pulverizeza pe tesuturile fetei un flux puternic de CO2 cu presiune ridicata si temperatura scazuta combinat cu o concentratie extrem de mare de compusi atomizati activi.

Odata cu trecerea timpului, corpul produce din ce in ce mai putine celule noi care va fac sa aratati tanara, iar sinteza de colagen si elastina scade, ceea ce face ca tenul sa se rideze si sa isi piarda din fermitate. Utilizand un tip inovativ de criogenare faciala, cunoscut sub numele de “Terapia Inducerii de Colagen” , corpul poate fi stimulat sa regenereze in mod natural aceste celule. Coolifting este o alternativa complet non-invaziva  la riscantele proceduri de lifting facial, ce ofera rezultate rapide combinand crioterapia, carboxiterapia si formulele special concepute de substante atomizate.

Cum functioneaza tratamentul?

Sub actiunea unui stimul extrem de rece (minus 37°C) si cu presiune ridicata de CO2, vasele de sange de la nivelul pielii sunt antrenate intr-o motricitate paradoxala, comprimandu-se initial ca apoi sa se extinda in incercarea de a contracarea efectul de criogenare. Acest proces activeaza microcirculatia cutanata si are drept rezultat cresterea oxigenarii tesuturilor si activarea fibroblastelor, celulele dermice responsabile pentru sinteza fibrelor de colagen si elastina. Numarul si productivitatea acestor celule se diminueaza odata cu inaintarea in varsta, ceea ce duce la scaderea densitatii matricei de sustinere a dermului  si la deformarea lui. Socul termic resimtit de tesuturi ca urmare a expunerii la un flux rece si cu presiune mare, produce o reactie tisulara profunda si instantanee, iar pulverizarea concomitenta a produsilor atomizati de hidratare, duce la o crestere exponentiala a activitatii celulare de la nivelul dermului.

Protocoale de tratament

  • Tratament unic: rezultate imediate dupa o singura sedinta, efect de lifting: netezeste si lumineaza pielea, elimina ridurile superficiale si reduce ridurile adanci.
  • Tratament de atac sau tratament soc: 8 tratamente intr-o luna (2 pe saptamana) pentru un efect de rejuvenare: stimulare intensa a sintezei de colagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea calitatii si texturii pielii.

Avantajele tratamentului revolutionar cu BeautyGun®

Tratamentul cu CooLifting genereaza un dublu efect. Cel imediat, de lifting, vizibil dupa o singura sedinta, cu netezirea pielii, sporirea luminozitatii, reechilibrarea tonusului pielii, eliminarea ridurilor superficiale si reducerea ridurilor profunde, si cel de durata, de reintinerire, rezultat ca urmare stimularii activitatii celulare la nivelul dermului, cu imbunatatirea texturii si a calitatii pielii.
Fiolele de tratament pentru Coolifting (exista in acest moment trei tipuri diferite de tratamente) permit rezolvarea rapida a unei palete vaste de  afectiuni estetice sau dermatologice: riduri, rosacee, pori dilatati, cicatiric post-acnee, dar si pete cauzate de expunerea la soare, mergand pana la tratamente complexe corporale, care va scapa de celulita.

Dispenserul BeautyGun este un sistem de mare eficienta,  capabil sa aduca o valoare adaugata mare in timp scurt, , pentru ca  va permite un numar de tratamente rapide pentru o paleta vasta de afectiuni, doar schimband fiola de tratament. Pe piata romaneasca vor fi disponibile in luna martie  trei tipuri de tratamente rapide, revolutionare, complet lipsite de durere, pentru  solutionarea unor probleme inerente ale femeii moderne , silita sa infrunte zilnic  stresul si factorii nocivi pentru piele!

MedTech  IQ este un promotor al celor mai noi tehnologii si echipamente  pentru antiaging si bodyreshaping. Comercializeaza  in Romania numai tehnologii noi , noninvasive,   innovative si revolutionare pentru industria de BEAUTY  la nivel mondial. Cu noi beneficiati de:

  • Oportunitatea oferita de inovatie!
  • Valoare adaugata mare pentru clinica sau centrul dumneavoastra..
  • Echipamente non-invazive
  • Tratamente eficiente si rapide
  • Consultanta tehnica, de marketing sau finantare si service prompt.

 

www.coolifting.ro

info@coolifting.ro

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail