Diminuarea liniilor fine si revitalizarea pielii

Anul acesta, două dintre cele mai bine vândute colecții ale noastre, și anume Vital C și Ageless și-au mărit diversitatea prin noi produse! De la diminuarea liniilor fine și a ridurilor la revitalizarea pielii peste noapte, aceste formule inovatoare își vor pune amprenta asupra ta și bineînțeles, asupra tenului tău. În continuare, poți afla ceea ce aceste produse sunt gata să ofere, iar tot ce îți rămâne de făcut pentru a te convinge cu adevărat de eficacitatea lor este să le testezi!

HYDRATING WATER BURST din gama de produse Vital C, are o textură de gel ușoară, formulată pentru a izbucni într-o hidratare intensă. La aplicare, eliberează un flux de antioxidanți, acid hialuronic, vitamine și peptide pentru a oferi un ten tânăr, radiant și mai sănătos. Acest produs este ideal pentru pielea uscată/deshidratată, sensibilă sau iritată. Poate fi aplicat dimineața, pe pielea curată sau chiar și în timpul zilei pentru un boost de hidratare.

HYDRATING OVERNIGHT MASQUE are un complex triplu de minerale ce oferă energie și revitalizează tenul. Textura sa gelatinoasă livrează apa în piele și împiedică pierderea nutrienților importanți în timp ce tu dormi. Extractul de alge verzi-albastre, o alternativă naturală a retinoidului, ajută pielea să devină mai netedă și diminuează aspectul ridurilor. Hematitul și malahitul asigură o strălucire unică pentru tenul afectat de stres. Acest produs este potrivit pentru pielea uscată/deshidratată, sensibilă, iritată sau matură. Se aplică seara pe pielea curată un strat gros și uniform și se lasă peste noapte. Se clătește cu apă călduță dimineața. Poate fi folosit de 2-3 ori pe săptămână sau conform necesităților.

HYDRATING ANTIOXIDANT A C E SERUM reprezintă o esență concentrată pentru ten, infuzată cu vitaminele A,C, E și un amestec puternic de antioxidanți din plante ce include extracte de ceai verde și echinaceea, ce reduce senzația de piele uscată și aspectul semnelor de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine. De asemenea conține un amestec de aminoacizi esențiali pentru un ten sănătos și extract de strugurii ursului care ajută la obținerea unei pieli radiante. Acest produs este ideal pentru pielea uscată/deshidratată, sensibilă sau iritată. Se aplică pe pielea curată dimineața sau în funcție de necesități, chiar și în timpul zilei.

TOTAL PURE HYALURONIC FILLER, din gama Ageless, conține șase forme de acid hialuronic cu mase moleculare mai mari și mai mici cu scopul de a netezi rapid aspectul liniilor fine și al ridurilor. Acesta amplifică instantaneu și într-un mod vizibil nivelul de hidratare al pielii și umple liniile fine fără a fi necesară o injecție. Acest produs este potrivit pentru pielea îmbătrânită, uscată, cu linii fine și riduri. Se aplică pe pielea curată dimineața și seara. Se poate adăuga la orice ser sau cremă Image Skincare pentru o hidratare intensă. Acesta este fillerul la care trebuie să apelezi atunci când vrei să dai timpul înapoi! Unește-ți forțele cu acest aliat puternic!

Încearcă-le și te vei convinge!

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail