être belle Marcă lider de produse cosmetice profesionale

Brandul être belle a apărut în urmă cu mai mult de 35 de ani în partea de sud a Germaniei, lângă Stuttgart și este simbolul produselor cosmetice inovatoare și excepționale. Obiectivul principal être belle este oferirea de produse cosmetice de înaltă calitate, eficiente și compatibile cu orice tip de piele. Calitatea excelentă a produselor noastre este rezultatul multor ani de cercetare, dezvoltare sistematică și colaborarea cu laboratoare din întreaga lume, prestigioase și specializate în diferite probleme ale tenului.

être belle respectă toate cerințele de reglementare actuale, naționale și internaționale pentru dezvoltarea și producerea produselor cosmetice. Laboratoarele sunt certificate GMP.  être belle nu testează produsele pe animale.

În România, brandul être belle a apărut în anul 2003 și a crescut an de an sub sloganul “Frumusețea ca profesie și pasiune!”. Pentru echipa noastră dezvoltarea acestui brand în România este un mod de viață și pasiunea de a învăța zilnic lucruri noi despre ingrediente și tratamente și de a le împărtăși cu cosmeticienele din întreaga țară.

être belle este un brand de lux, de produse profesionale destinate în special saloanelor  și centrelor spa. În fiecare an apar produse sau chiar linii noi de tratament, cu ingrediente de ultimă generație și premiate Nobel.

Liniile exclusiviste de tratament profesional être belle conțin produse pentru toate etapele de îngrijire ale tenului, de îngrijire corporală și produse de machiaj.

être belle include game pentru toate tipurile de ten și problemele acestuia:

NATUREL cu ingrediente naturale 100% vegane, precum ulei din sâmburi de caise, extract din bumbac, ceai alb, ridiche, broccoli, sfeclă roșie, micro-alge,

PURITY INTENSE cu zinc, acid salicilic, bisabolol, extract de lavandă, camfor,

SENSIPLUS cu proteine din mătase, ceai alb, ceramide,

ALOE VERA cu caroten, aloe vera, thymus, colagen, lipozomi, alge,

ENERGY cu vitamina A, E, C, extracte din fructe, cătină,

GOLDEN SKIN CAVIAR cu aur, caviar, miere, arginină, immucell

HYALURONIC TRIACTIV cu acid hialuronic, quicklift, serine, ulei din sâmburi de struguri,

SKINVISION cu celule stem din măr, struguri și rododendron alpin, cocktail din pietre prețioase (jad, coral, ametist, rubin, chihlimbar), apă de mare, platină,

SPECIAL CARE cu extracte din iederă, arnică, sunătoare, hamamelis, ulei de Inca, cofeină, alge, mentă, extract din plancton, snow alga, acerola, extract de afine, nămol marin,

AMPOULES cu peptide din venin de viperă, colagen, caviar, argan, bio sulfuri, aur, hyaluron filler

TIME CONTROL coenzima Q10, fitohormoni, ceramide, vitamina A, E,

PUREWHITE acizi din fructe, pudră din perle,

BODY, SUN și MACHIAJ.


Unic distribuitor și importator

être belle Cosmetics

Sediul în Baia Mare, jud. Maramureș, str. Liliacului, nr. 2

etrebelleromania@gmail.com

Diana Bizo

Sales Manager

Tel: 0752 050 550

 

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail