Oprește îmbătrânirea tenului cu știința frumuseții

Tratamentele faciale ce poartă renumita semnătură Dr. Klenthous au la bază principiul conform căruia indiferent dacă este vorba despre riduri, cearcăne, țesut obosit sau chiar acnee și cuperoză, moleculele de suport celular (C.S.M.) ajută la revitalizarea funcțiilor pielii pe termen lung, acesta fiind elementul de bază împotriva îmbătrânirii epidermei. Aceste molecule din tratamentele faciale Dr. Kleanthous regenerează funcțiile tenului, asigurându-i acestuia un scut antiaging veritabil, prin  reprogramarea structurii intracelulare, prin îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular sau prin protecția față de radicalii liberi. Mai mult, moleculele de suport celular inițializează sinteza de colagen și sporesc capacitatea de menținere a nivelului de hidratare (x)

Experții în frumusețe recomandă, pe lângă tratamentele faciale Dr. Kleanthous realizate în centrele de înfrumusețare, îngrijirea zilnică cu produse adaptate integral nevoilor specifice ale fiecărui tip de ten. O experiență de peste 20 de ani în domeniul regenerării celulare stă la baza produselor cosmetice profesionale Dr. Kleanthous.

În urma unei analize complexe a pielii, sunt determinate aspecte precum: nivelul producției de sebum, gradul de hidratare sau toxinele din piele, elasticitatea, sănătatea vaselor capilare, ridurile de expresie, granulația pielii, pigmentarea, alergiile sau fotosensibilitatea.

Tratamentele faciale Dr. Kleanthous care au la bază molecule de suport celular sunt aplicate cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete Sonostar Matrix. Bazându-se pe cercetări științifice, Dr. Kleanthous a dezvoltat un dispozitiv tehnologic revolutionar, unic în întreaga lume. Sonostar Matrix este primul aparat cosmetic cu ultrasunete, având un cap din sticlă medicală și tehnologie LED de înaltă performanță care generează frecvențe luminoase speciale pentru aplicațiile cosmetice. Acesta este alimentat cu baterii, fiind foarte potrivit pentru utilizarea mobilă, în salon. Lumina spectrală și ultrasunetul cu regim modulat se combină diferit în funcție de tratamentele personalizate, fiind posibilă realizarea a peste 22 de programe.

Terapia matrix reprezintă stimularea controlată a straturilor celulare, stimulare efectuată prin frecvența ultrasunetului programat modular și prin lumină spectrală multicromatică. Produsele cosmetice personalizate Dr. Kleanthous sunt o parte importantă a acestei terapii. Combinația undelor luminoase și a ultrasunetului ordonează structurile și procesele biochimice din interiorul celulei într-un mod natural. În combinație cu substanțele active de regenerare celulară, este posibilă penetrarea în profunzime a țesuturilor.

Este astfel restabilită structura morfologică initială, esențială în terapiile faciale create de Dr. Kleanthous. Astfel, se obține un randament extrem de ridicat în procesul de întinerire.

Cu tehnologia Dr. Kleanthous, timpul poate fi dat înapoi!

Tratamentele Dr. Kleanthous sunt disponibile pe www.kleanthous.ro și în saloanele partenere: Hotel Intercontinental, Hotel Sheraton, THAIco SPA, Clinica Medispa, Nikstil, Riviera Spa, Armizette, Salon Creme, Lifting Beauty Cosmetics, Renata Cosmetica, Lady’s Club.

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail