Secretele unui tratament facial absolut

Experții de la Pollogen, dezvoltatorul și producătorul internațional de estetică medicală și antiaging, marchează începutul unei noi epoci în domeniul tratamentelor faciale prin introducerea unui concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior, dând tenului un aspect mai neted, mai luminos și mai echilibrat.

Acest concept unic, OxyGeneo TechnologyTM, supranumit „the 3 in 1 Super-Facial” este inspirat de modul în care izvoarele calde ajută la stimularea oxigenului din piele, grație concentrației mari de dioxid de carbon pe care o conțin. Astfel, OxyGeneo™ este singura tehnologie care desfășoară 3 acțiuni vitale în mod simultan:

Exfoliere și curățare eficiente: îndepărtează stratul de celule moarte, acționând asemeni microdermoabraziunii
Oxigenare naturală a pielii din interior: dispozitivul unic utilizat, numit Capsugen, produce bule de dioxid de carbon care se sparg ușor pe suprafața pielii, stimulând un flux de sânge bogat în oxigen pe zona tratată și o mai mare absorbție a substațelor active
Rejuvenare facială: OxyGeneo determină o infuzie de nutrienți activi în epidermă (acid hialuronic, peptide, antioxidanți)
Există două opțiuni de tratament OxyGeneo:

1.      NeoReviveTM – Cu acțiunea unică de oxigenare, tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătățesc echilibrul și textura pielii. Chiar după primul tratament, NeoReviveTM netezește aspectul liniilor fine și chiar al ridurilor iar tenul va arăta și se va simți mai neted, ferm, hrănit, “renăscut”

2.      NeoBrightTM- Formula sa delicată și foarte eficientă infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidrante și hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina și a da strălucire pielii și, în același timp, de a îmbunătăți textura, a echilibra tenul și de a obține o strălucire radiantă, sănătoasă.

Experții Pollogen au dotat platforma geneO+ cu o nouă tehnologie revoluționară care le aparține: tehnologia TriPollar, a treia generație de tehnologie cu radiofrecvență. Aceasta este non-invazivă și a devenit un standard de aur în domeniul esteticii pentru reducerea ridurilor, întinderea pielii, și revigorarea facială.

Platforma geneO+ Super Facial folosește Ultrasunete pentru a crește permeabilitatea pielii astfel încât se obține o infuzie maximă a nutrienților esențiali.

Echipamentele Geneo sunt distribuite in Romania exclusiv prin Estetiq Solutions (www.estetiq.ro)

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail