THALION – Arta de a accepta doar ce este natural

Oceanele şi mările sunt o «grădină» care au în memorie întreaga istorie a lumii, cu o imensă abundenţă a formelor de viaţă. Algele sunt o minune a medicinii, absorb nutrienţi şi apoi dezvoltă substanţe cu proprietăţi extraordinare. Fiecare specie de alge sau de plante marine conţine molecule specifice, concentrate în ingrediente active exclusive. Accesul unic al THALION Laboratories la aceste ingrediente conferă o eficienţă superioară cosmeticelor profesionale.

În Bretania, Franţa, laboratoarele THALION  selectează cu atenţie peste 15 tipuri din cele mai preţioase alge şi plante marine, de cea mai bună calitate.

Algele sunt procesate în maxim 24 de ore pentru a păstra integral concentraţia şi forţa ingredientelor active, păstrând calităţile originale ale acestora. Formulele cosmetice sunt inovante, cu mecanism osmotic, brevetate.

Nu ne puteţi compara cu nimeni!

Unicitatea şi calitatea înaltă a ingredientelor (certificări ISO, GMP), concentraţiile ridicate de substanţe extrem de preţioase ca săruri minerale, oligo-elemente, vitamine, aminoacizi (toate naturale, nu de sinteză) ajută prin efecte anti-age, entioxidante,  regenerare, hidratare, nutriţie, protecţie, remineralizare, amplificarea elasticităţii, tonusului şi a fermităţii, oxigenare, detoxifiere, aspect sănătos şi luminos, drenaj, stimulare, slăbire. Toate acestea  imediat şi de durată.

Cosmetice profesionale faciale şi corporale pentru saloane, spa-uri şi cinici. Linii pentru orice probleme cutanate. Produse cu formulare şi aplicare interesante.

Ingrediente active exclusive, brevetate

OCEOSOMES

Microsfere încapulate cu ingrediente active marine ce se vor elibera exact în «inima» celulelor epidermale, pentru o mai bună eficienţă.

THALASSO OLIGO

Concentrat original de apă marină parţial desărată. Foarte bogat în Mg, ca şi în alte minerale şi oligo-elemente marine, el regenerează, revitalizează activ.

THALISOURCE

Concentrat în polizaharide şi oligo-polizaharide din alge brune, creează o reală protecţie cutanată şi o rezervă puternică de hidratare.

OLIGOSOURCE

Ingredient activ care asigură o dublă regenerare şi o acţiune anti-age prin stimularea sintezei de colagen.

SEBOSOMES

Vectori biomimetici din extracte de alge, formulă specială pentru a echilibra formarea de sebum şi a recupera sănătatea cutanată.

CONCENTRAT DE LAMINARIA

Un extract ultra-concentrat, extrem de eficient în stimularea, remineralizarea şi remodelarea sau «sculptarea» feţei şi a corpului.

Reprezentant exclusiv in România

EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES

Bucureşti, Pţa Alba Iulia 5, bl I-4, et 7, ap 32.

E-mail:  office@eurogamma.ro ,  mg@eurogamma.ro

Tel. 021 3196447, 031 4011372.  Mobile: 0767017040, 0735127147, 0771637935

Consiliere de specialitate:  Mariana-Mara Grigorescu, farmacist primar şi estetician trainer

Vă aşteptăm cu drag la seminariile noastre

pentru a învăţa mai multe despre proceduri noi, ingrediente active,

ritualuri exclusive, tehnici noi de masaj facial şi corporal…

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail