W7 un brand cool in Romania

Brandul W7 a fost creat in 2002 de catre 2 antreprenori din Londra. Ideea care a stat la crearea acestui brand a fost aceea ca fiecare doamna sau domnisoara trebuie sa aibe acces la o gama extinsa de produse de machiaj de buna calitate, la un pret accesibil.

Sloganul nostru “Alege cine vrei sa fii azi!” sau “Who Will You Be Today?” deschide oportunitatea consumatoarelor de a se exprima liber si de a folosi produsele W7 pentru a deveni cine doresc ele, in fiecare zi altfel si intotdeauna in pas cu tendintele din domeniul machiajului.

Cu o echipa puternica in spatele marcii, W7 a crescut an de an si acum are o colectie de peste 500 produse. Creem continuu game noi de produse, cum ar fi gama Vegan lansata in luna Iunie 2017, aceasta fiind o gama bazata exclusiv pe ingrediente de origine Vegetala, certificata de Asociatia Vegana din Regatul Unit al Marii Britanii. In fiecare luna lansam produse noi tinand pasul intotdeauna cu cele mai noi tendinte in arta machiajului.

Suntem un brand cruelty free, certificat in acest sens de PETA, nici unul dintre produsele noastre nefiind testat pe animale. Ingredientele utilizate sunt de cea mai buna calitate si care s-a demonstrat de-a lungul anilor ca sunt sigure in utilizare.

Gama de produse include: primeri pentru machiaj, fonduri de ten, corectoare, pudre compacte sau bronzante, iluminatoare, blush-uri, rujuri clasice si lichide, farduri de pleoape, cat si o gama extinsa de rimeluri, pensule pentru machiaj, lacuri de unghii sau accesorii precum: gene false, pensete, portfard-uri. Toate aceste produse se bucura de reale aprecieri in randul clientelor noastre, si sunt din ce in ce mai cautate pe piata romaneasca.

Ca unic distribuitor al brandului w7 in Romania si Ungaria, compania Rolcris Auto SRL din Satu Mare, doreste sa vina in sprijinul persoanelor care isi doresc un machiaj de calitate la un pret convenabil.

Suntem in continua cautare de colaboratori si distribuitori pentru produsele noastre. Datele de contact le puteti gasi pe siteul nostru ww.w7cosmetice.ro.

 

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail