Beauty Forum Cluj 2018

In 2018 Beauty Forum Cluj si-a deschis portile pentru a VI-a oara. Peste 40 de expozanti si mai multe sute de branduri au asteptat vizitatorii la Beauty Forum Cluj 2018.

Vizitatorii au avut posibilitatea sa testeze aparatele de ultima generatie, tot atunci multitudinea produselor noi le-a fermecat in cadrul evenimentului.

Scena Beauty Point i-a intampinat pe cei peste 2.000 de vizitatori cu programe profesionale in amebele zile, unde au avut posibilitatea sa urmareasca prezentarile si programele profesionale prezentate de profesionisti renumiti din tara si strainatate.

Este important de stiut, ca in acest an printre expozantii Beauty Forum Cluj au fost cateva firme, care alaturi de noi si-au lansat brandul in Romania, cu acaeasta ocazie dorim sa le multumim si sa le uram mult succec pe piata din Romania.

Concursul de Make-Up si in aceast an a dat culoare evenimentului. Cei mai talentati concurenti s-au luptat pentru a castiga Cupa Romana de Make-up, iar castigatoarea v-a reprezenta Romania la Concursul International de Make-up din Munchen in toamna acestui an.

Beauty Forum Cluj 2018 a fost un eveniment plin de culoare, energie si profesionalism.

Va multumim ca ati fost laturi de noi!

Ne vedem in curand!

Echipa Beauty Forum Cluj

 

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail