BEAUTY FORUM CLUJ- PENTRU A V.-A OARA

_DSC_0283La inceputul lunii martie pentru a V.-a oara am organizat la Cluj-Napoca Expozitia si Targul international Beauty Forum Cluj.

Evenimentul aniversar este cel mai mare eveniment de beauty din regiune. Tematicile principale anul acesta au fost micropigmentarea si anti-ageingul,tot atunci profesionistii au avut posibilitatea de a participa la workshopuri si prezentari profesionale de make-up.

In cadrul evenimentului vizititatorii au avut posibilitatea sa achizitioneze cele mai noi produse. Programele profesionale au fost in focus si anul acesta.

_DSC_0281Competitia barbierilor

Unul dintre atractiile evenimentului a fost competitia internationala a barbierolor organizata de unul dintre cele mai cunoscute academii,Barbosul Prietenos.Castigatorii concursului vor avea posibilitatea sa viziteze in toamna cel mai cunoscut eveniment din domeniu in Londra.

Fantezia boema

Vizitatorii evenimentului au participat  la prezentari profesionale de nail si micropigmentare.Tot atunci au avut posibilitatea sa testeze cele mai noi produse cosmetice.

Anul acesta s-a reorganizat concursul national de make-up,cu tema:fantezia boema.Unul dintre cele mai memorabile momente a fost prezentarea profesionale al lui Anca Pop,Campioana Europeana de Make-up in 2016.Anca si-a prezentat lucrareaa cu care a castigat Campionatul European.

Si cand va fi urmatorul Beauty? In primavara anului 2018 ne revedem la Cluj!

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail