Cele mai inovative măști cosmetice profesionale

Image Ageless Total Overnight Retinol Mask

Cel mai important ingredient din această mască de noapte pentru pielea pigmentată și îmbătrânită de pe față, gât și decolteu este o substanță brevetată numită Retinol KemSpheres cu efect dovedit de întindere al ridurilor – datorită sistemului unic de livrare, retinolul pur se absoarbe ușor și în stare stabilă în piele, fără să cauzeze multe iritații.  Rezultatele sunt nemaiîntâlnite.

Această mască concentrată de noapte cu retinol conferă strălucire tenului. Cu ajutorul așa numitei tehnologii water bank și al microcapsulelor cu colagen marin efectul de hidratare este continuu, iar nutrienții din mască acționează chiar și în timpul somnului.
Formează un strat subțire pe piele și asigură o acoperire optimă. Diminuează pierderea de apă a tenului, optimizează absorbția ingredientelor active, garantează eliberarea treptată a retinolului în piele, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii, estompează liniile fine și ridurile și ameliorează împerfecțiunile tenului.

Image I MASK biomolecular hydrating recovery mask – hidratează – oferă strălucire – regenerează

Această mască hidratantă biomoleculară de ultimă generație, formulată cu  tehnologie hidrogel unică și brevetată, are la bază alge roșii și roșcov. O mască 3D, dezvoltată pentru a intensifica livrarea ingredientelor active în straturile profunde ale țesutului cutanat. Această mască hidrogel menține nivelul de hidratare al pielii și  o ajută să respire.
Infuzează pielea cu un amestec sinergetic de apă vulcanică, extract de rădăcină de ginseng, aminoacizi și antioxidanți cu scopul obținerii unui efect radical de întinerire. Intensifică hidratarea pielii, atenuează liniile fine și ridurile, estompează petele și revitalizează. Chiar de la prima aplicare se observă un efect de lifting, hidratare și iluminare. Ajutor de nelipsit în timpul călătoriilor pentru rehidratarea pielii.

Image I MASK biomolecular anti-aging radiance mask – încetinește procesul de îmbătrânire – estompează petele – întinerește

Această mască anti-îmbătrânire biomoleculară de ultimă generație este unică, formulată cu tehnologie hidrogel brevetată, derivată din alge roșii și roșcov. O mască 3D, ce permite absorbția substanțelor active în derm și epiderm, menținând în același timp hidratarea pielii. Tenul respiră și este răsfățat.

Amestecul unic de apă vulcanică, ingrediente botanice de iluminare, peptide și antioxidanți al acestei măști hidrogel cu efect de rejuvenire pătrunde adânc în piele și conferă strălucire și un aspect suprem tineresc. Amplifică hidratarea pielii, reduce liniile fine și ridurile, iluminează și întinerește.

Poate fi un produs complementar la orice tip de tratament sau utilizat după microdermaabraziune, se obține o piele hidratată, strălucitoare, revitalizată. Ajutor de nădejde în timpul călătoriilor pentru rehidratarea tenului.

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail