Larion Oscar a adus cele mai noi trenduri din Paris

Trendul DIGITAL WAVE

Nostalgia analoaga in lumea noastra digitala.Este o revolta sincera, radical reala a personalitatilor ce dau dovada de utilizarea indrazneata a culorilor. Neon luminos, intens, efecte metalice vibrante pe ochi cu focus asupra pigmentului mov si albastru. Tenul are un efect natural, in timp ce pe buze domina culori bogate ca si de exemplu clasicul rosu.

bourjois1Trendul EDGELANDS MOOD

The New Cool! Reliefarea naturaletei proaspete.Aplicarea moale, calda, naturala, cu tonuri pastel.Tenul are un aspect umed, radiant de natural si luminos iar ochii foarte usor machiati. Efectele culorilor cat mai putin vizibile, nu se doreste o lucrare perfecta. Noua culoare neutra este rozul ce da o lumina nevinovata fetei. Suspansul vine din parte buzelor unde apare efectul de ombre. Incearca nuante de inchis si deschis, este interesant cum se intrepatrund culorile.

Trendul ENCOUNTER CULTURE

Intalnirea culturilor. Culori bogate cu forma hibrida. Culoarea principala fiind jungle greenul, bleumarinul condimentat cu nuante calde ce ajuta la feminizarea conceptului. Texturi super luminoase. Fondul de ten nu il fixam , din contra, cu highlight si bronzant dam mai multa stralucire. La ochi combinam bleumarin si jungle green pentru un efect de fum colorat. Efectul vibrant il obtinem printr un eyeshadow luminos. Ideea e sa folosim mai multe culori la machiajul ochilor. Buzele precis conturate cu stralucire intensa, culorile dominante fiind coral si pink.

Trendul CATWALKS MOOD

Impulsul tineresc reflecta lumea catwalkului. Sclipire proaspata, gene lungi, buze indraznete. Fata este radiant de proaspata, naturala, datorita sanatatii este luminoasa si straluceste. Ochii sunt cuceriti de culori indraznete. Genele sunt extrem de lungi, dese, cu efect arcuit. Ca si factori determinanti al culorii buzelor vor fi mai multe nuante, precum nudul , pink-brownul, orange-redul, purple-plumul, rosul lucios, rosul inchis aprins, un mare efect au pigmentii saturati pink de doua tonuri.

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail