Yana, o nouă abordare în îngrijirea pielii

Îmbinarea unică dintre înțelepciunea antică și tehnologia modernă ne dezvăluie o cale nouă cu ajutorul căreia  se obține un ten mai rejuvenit, mai luminos.

De secole, în China se consumă anumite alimente, considerate a fi tradiționale, (ex. picior de găină) care întineresc pielea.  În această țară este larg acceptat faptul că alimentația bogată în colagen are rezultate miraculoase asupra tenului. În contrast, în culturile vestice hrana de zi cu zi nu conține colagen aproape deloc.

Vitalitatea și integritatea pielii se datorează colagenului, proteina cea mai frecvent întâlnită în trupul uman. Cantitatea de colagen din piele se diminuează semnificativ odată cu trecerea anilor: dacă între vârsta de 30 și 40 de ani această pierdere este de 15%, se dublează și ajunge la 30% între 40 și 50 de ani, între 50 și 60 de ani este de 45% și atinge 60% până la vârsta de 70 de ani.

YANA™ este o băutură zilnică cu colagen, care previne îmbătrânirea, ajută la reconstrucția și fortificarea structurilor țesutului cutanat, îmbunătățește semnificativ producția naturală de colagen din corp și reface nivelul de elemente esențiale pentru ca pielea să își poată redobândi și păstra aspectul tineresc. Un lichid concentrat, care chiar și în doze mici, consumate regulat are eficacitate maximă. Utilizată împreună cu produse profesionale de îngrijire a pielii, această băutură revoluționară are efecte inovatoare, nemaiîntâlnite.
Secretul YANA constă în asocierea dintre un amestec unic de substanțe active Lumiplex și tehnologii avansate, având în compoziție peptide de colagen hidrolizate, biotină, fitoceramide, acid hialuronic și un complex special de antioxidanți.

YANA™ reprezintă o abordare contemporană la sănătatea pielii. Dovedit clinic, sistemul bioactiv cu peptide de colagen contribuie la fermitatea tenului, atenuează ridurile, restabilește nivelul de hidratare.

Eficiența ridicată a peptidelor încetinește pierderea colagenului, în timp ce stimulează producția naturală a acestuia în organism. Astfel, colagenul are un rol biologic esențial susținut și de studiile clinice care au arătat o atenuare vizibilă a adâncimii ridurilor, o creștere în elasticitatea și nivelul de hidratare al tenului.

Yana se recomandă tuturor tipurilor de piele, în mod special pentru cea îmbătrânită, fără suplețe și fermitate. Rezultatul: un ten mai radios doar în câteva zile, ameliorarea aspectului ridurilor cu 63% în 30 de zile și până la 40%  mai multă hidratare într-o singură lună.

Indiferent că se consumă în stare pură, cu apă, sub formă de smoothie, combinată cu ceai sau sub alte forme, delicioasa Yana cu aromă de citrice rămâne la fel de apetisantă. Nu conține zahăr, gluten, derivați din lapte sau organisme modificate genetic.

Fii primul care încearcă Yana, o băutură inovativă cu efect de anti-îmbătrânire, care facilitează  recuperarea și menținerea aspectului întinerit al pielii!

Articole recomandate

Fiecare share contează!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail