être belle Marcă lider de produse cosmetice profesionale

Brandul être belle a apărut în urmă cu mai mult de 35 de ani în partea de sud a Germaniei, lângă Stuttgart și este simbolul produselor cosmetice inovatoare și excepționale. Obiectivul principal être belle este oferirea de produse cosmetice de înaltă calitate, eficiente și compatibile cu orice tip de piele. Calitatea excelentă a produselor noastre este rezultatul multor ani de cercetare, dezvoltare sistematică și colaborarea cu laboratoare din întreaga lume, prestigioase și specializate în diferite probleme ale tenului. … Mai mult »

Sculptor, tehnologia revoluționară ce sculptează silueta

ROWE ne prezintă o inovație în domeniul înfrumusețării care revoluționează tehnicile de remodelare corporală: SCULPTOR. Aparatul beneficiază de tehnologii premium, transferate din domeniul medical, care lucrează atât pe plan corporal cât și facial. SCULPTOR are rezultate spectaculoase înca de la prima ședință, datorită celor două funcții unice în lume: HiFu si CrioRadiofrecvență…. Mai mult »

Înfruntă frigul cu optimism

Nu putem nega faptul că a sosit iarna și frigul. Hainele de vară au fost de ceva vreme depozitate în dulap, iar locul lor a fost preluat de către geci, cizme, pulovere – și evident balsamul de buze. Din acesta din urmă  în cantitate industrială. Din cauza vremii uscate și reci de iarnă buzele crapă mult mai ușor și pielea se deshidratează – una din efectele secundare ale acestui anotimp ce ne oferă castane coapte, vin fiert, bucurie și nostalgie. A-ți menține pielea într-o stare excelentă chiar și în anotimpul rece va fi o activitate foarte simplă dacă urmezi sfaturile de mai jos…. Mai mult »